Een goede samenwerking is belangrijk voor het maken van een website die aan je verwachtingen voldoet. Daarom is het belangrijk dat we op één lijn zitten.

Om die reden heb ik onderstaand profiel opgesteld.

Je bent een ZZP'er of je hebt een klein bedrijf

Je wil graag een nieuwe website, of je huidige website is aan een make-over toe. Je wil op een professionele manier laten zien waar je mee bezig bent. Je wil hierbij hulp en advies van iemand met verstand van zaken.

Je wilt energie in je website steken

Om een goede website te kunnen bouwen heb ik jou hard nodig. Dat betekent content aanleveren waar je goed over hebt nagedacht. Dat kost aandacht en energie. Ben je hiertoe bereid? Dan komen we er samen wel uit!

Je ziet dit traject als een investering

Het is een investering in tijd en een investering in geld. Ben je goed bereikbaar tijdens het traject? En heb je je voldoende gerealiseerd dat het maken van een website kosten met zich meebrengt? Dan zorg ik ervoor dat je investering de moeite waard is!

Je hebt hart voor je bedrijf

Net zoals mijn hart bij WebSnoet ligt, hoop ik dat jij ook gedreven bent. Ik werk graag met mensen die een persoonlijke benadering en persoonlijke betrokkenheid belangrijk vinden in hun werk.

Pas je in het profiel? Dan kan ik je zeker verder helpen!